De landschappelijke en stedebouwkundige context vormt de basis voor de werkwijze van ons bureau. Het is onze ambitie deze context op een gedurfde wijze te gebruiken, zodat niet alleen een logische, maar ook een verrassende ontwerpoplossing wordt geboden. Wij werken interdisciplinair, daarom heeft ons bureau een basis binnen de vakdisciplines van de ruimtelijke inrichting, landschapsarchitectuur, stedebouw en civiele techniek.

 

Als onafhankelijk adviesbureau levert Deltavormgroep integrale oplossingen voor alle projecten die betrekking hebben op de inrichting van de buitenruimte. Kennis en expertise in het maakbaar maken van plannen is onmisbaar bij het inrichten van de buitenruimte. Met ruime ervaring heeft Deltavormgroep al talloze projecten technisch uitgewerkt en de uitvoering succesvol begeleid. Van ondergrondse infrastructuur tot complete inrichting van openbare ruimten, grootschalige  (dak)tuinenen grotere privetuinen.. Een integrale aanpak is daarbij één van ons belangrijkste uitgangspunt.

 

We werken in opdracht van gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, bedrijven en particuliere opdrachtgevers. We leveren integrale oplossingen van visie en ontwerp tot en met technische uitwerking en uitvoering.

 

DELTAVORMGROEP

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in.